ALT I BELÆGNINGSARBEJDE UDFØRES

Går du med tanker om et nyt gangareal, en ny indkørsel eller en ny terrasse, eller trænger du til at få skiftet en eksisterende flisebelægning, så lad Anlægsspecialisten blive din fortrukne partner og få glæde af vores store erfaring med belægningsarbejde.

Uanset om det er en ny indkørsel, en havegang, en ny terrasse eller noget helt andet, hjælper vi gerne med det rigtige valg af materialer. Det er vigtigt at den nye belægning passer ind i omgivelserne og de evt. krav der stilles, bliver opfyldt inden for budgettet.

Der er også forskel på hvilken type fliser man skal anvende, afhængig af hvad de skal bære. Det duer f.eks. ikke at lægge en gangflise på et køreareal, o.lign.

Vi påtager os belægningsarbejde til private, erhverv og det offentlige, samt bolig- og ejerforeninger.

Vi har flere meget erfarne medarbejdere, der har arbejdet med belægninger på alle niveauer i mange år.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes

Omlægning af eksisterende belægning

Men vi tilbyder ikke kun belægningsarbejde med nye sten, vi retter også skæve indkørsler, stier og terrasser op, etc., vender sten og renoverer et evt. dårligt underlag.

Det kan sommetider godt svarer sig at bruge den eksisterende belægning. Man tager man de gamle belægninger op og renser dem, eller hvis det er muligt, vender stenen for at få en ny overflade på belægningen. Er underlaget blevet skævt eller ujævnt skævt, retter vi det op igen. Resultatet bliver en ny belægning, dog uden udgiften til nye sten.

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Ønsker du som privatperson at høre mere om dine muligheder, er du meget velkommen til at kontakte os, så kommer vi gerne med råd og vejledning.

Er du bygherre og skal bruge en underentreprenør til belægningsarbejde eller anlægsprojektprojekt, har vi en del erfaringer med større opgaver af belægningsarbejde

Vi giver gerne et godt og uforpligtende tilbud på din belægningsopgave. Vi kommer mest i Roskilde og Nordsjælland, men dækker hele Sjælland.

VI UDFØRER BLANDET OGSÅ:

DRØMMEHAVEN

– Idé-samtale og budget
– 3 D tegning
– Udførelse
– Gennemgang af projektet.

PLEJE &VEDLIGEHOLDELSE

– En nem hverdag
– Mere overskud til det du ønsker
– Økonomiske løsninger
– Din have er altid toptrimmet

ERHVERV

– Førstehåndsindtrykket er vigtigt
– Stor signalværdi
– Service og vedligehold
– Vi klarer det hele for dig